The Only One

Dit jaar was heel bijzonder. Ik moest opgeven, maar mocht ook ontvangen. Vol verrassingen en eindelijk de lang verwachte blijdschap. Het gaf me de energie en motivatie om mezelf weer te laten zien.

Het is nu 10 jaar geleden dat ik mijn eigen werk op een cd zette, tastbaar bewijs dat ik naast ‘juf’ ook nog zangeres was. Dat vond ik toen nodig denk ik, ik ben er dan ook nog steeds trots op, maar de reden waarom ik ooit met muziek maken en zingen ben begonnen zit natuurlijk niet in een cd.

Mijn favoriete song, geschreven voor toen nog mijn enige allerliefste, over het mysterie van zijn bestaan, zijn denken, doen en laten..

Hope you like it.

x Jessica

 

Please follow and like us:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *