Nooit Bin Ik Klaor

Martijje is een mooi voorbeeld van een succesvolle collega, die ik ooit, in een ver verleden mocht helpen met de voorbereiding voor haar toelating op het conservatorium. Nu zo’n 15 jaar later heeft ze een prachtige carriĆØre als zangeres en liedjesschrijver, met als specialiteit de eigen streektaal.

Het Drents gaat me niet zo heel makkelijk af, maar wanneer je de taal in dit prachtige lied mag zingen dan lijkt het toch ‘net echt’ šŸ˜‰

Nooit Bin Ik Klaor is een prachtige song, geschreven door Martijje. Het gaat natuurlijk over de liefde. Het lied omschrijft hoe mensen bij elkaar kunnen horen en nooit meer zonder elkaar kunnen of willen.

Nooit ben ik klaar om je te verliezen..

Please follow and like us:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *