N360

Als geboren Haagse werd ik, al heel lang geleden hoor, af en toe lieflijk uitgelachen als ik Grunnegs sprak.. Inmiddels ben ik redelijk ingeburgerd en vind ik, al zeg ik het zelf, dat ik me heel best red in het Gronings..

Een prachtig project van Roel van der Zee (dat is overigens een pseudoniem voor Eddy Loonstra) waar teksten van Ronald Ohlsen zijn voorzien van bijzonder mooie melodieën, gespeeld door een stel zeer goede muzikanten en waarvoor Jan Hendrik Oljans en ik de zang voor onze rekening mochten nemen: hieronder het resultaat.

Om het project wat meer bekendheid te geven zijn we op een dinsdagmorgen naar de studio van RTV Noord gegaan, met een andere bezetting, om daar dit mooie lied ten gehore te brengen!

Op de piano mijn allerfavorietste pianist: Jeroen Jongejan en Ruud Vleij op de  bas.

Please follow and like us:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *